Despre noi

SC ESTAR MIM CONSTRUCT este o companie română cu capital integral privat.
Societatea este o companie cu experienta, care asigura solutii complete pentru o gama larga de activitati in domeniul constructiilor civile si industriale, consultanta in domeniu, amenajari interioare.

SC ESTAR MIM CONSTRUCT este o societate relativ tânara aparuta pe piata locala si zonala a prestatorilor de servicii din domeniul lucrarilor de constructii, anul înfiintarii acesteia  fiind 2012.

Societatea si-a început activitatea cu lucrari de mai mica amploare, dar care prin calitatea executiei si seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clientii, au adus cel putin capitalul de încredere care sa o recomande pentru noi colaborari.

Firma noastra detine oameni calificati in toate lucrarile de constructii case si amenajari. Tot personalul nostru este calificat, iar fiecare lucrator este specializat si se ocupa doar de anumite tipuri de activitati. Aceasta organizare intr-o firma de constructii este esentiala pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate.

Putem sa abordam orice proiect de constructii, indiferent de complexitatea lui cu aceeasi seriozitate si dedicatie. Fiecare client este la fel de important pentru noi.

De ce sa ne alegi pe noi?


Pentru ca suntem:

  • O firma care executa toate tipurile de lucrari de constructii necesare realizarii casei dvs., fara a mai fi nevoie sa apelati la altcineva.
  • O firma cu preturi accesibile.
  • Lucram cu scule profesionale.

Pentru ca respectam:

  • Standardele de calitate.
  • Termenele de realizare stabilite.

ESTAR MIM CONSTRUCT este o companie de constructii, renovari si amenajari axata pe crearea individuala a unui stil detaliat si proiecte fin lucrate. Pentru a va asigura ca obtineti un proiect de succes care va dura in timp, folosim doar materiale de calitate.


Suna acum!